Kolosszális méretű fa dőlt egy autóra a Klinikáknál + fotók

A kerítéshez közelebb eső személygépkocsiban vélhetően komolyabb kár is keletkezett.

Magyar Nemzet
2023. 06. 12. 19:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kidőlt fa miatt kellett riasztani a tűzoltókat hétfő kora este a Klinikák metróállomás közelében, az egyik kórház kertjében álló fa körül lazulhatott meg a talaj annyira, hogy egy erősebb széllökés hatására eldőlt. 

Fotó: Bognár Ferenc

A városi mértékkel mérve hatalmasnak számító fa rádőlt a kórház kerítésére, és két autót is „megcsapott”. Közülük az egyik feltehetően megúszta nagyobb sérülés nélkül, de a kerítéshez közelebb eső személygépkocsiban vélhetően komolyabb kár keletkezett.

Fotó: Bognár Ferenc

A helyszínről tudósító munkatársunk megkérdezett egy szemtanút, aki elmondta, hogy a Klinikák metróállomás felől sétált a Ferenc körút irányába az Üllői úti járdán, amikor ez a hatalmas fa nagy robajjal kidőlt a háta mögött. Elmondása szerint mindössze 4-5 méteren múlt, hogy nem került a lezuhanó ágak alá.

Fotó: Bognár Ferenc

Az eset helyszínén a tűzoltók elkezdték a kidőlt fa eltávolítását az este folyamán.

Személyi sérülés az első jelek alapján szerencsére nem történt.

Fotó: Bognár Ferenc

Borítókép: Kidőlt fa a Klinikáknál (Fotó:Bognár Ferenc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.