Légyottért fizetett, de amit a pénzért kapott, soha nem felejti el

Nem a tervek szerint alakult az ügy.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 06. 28. 15:07
Bűnügyi helyszínelő rendőrök, szalaggal elkerített tetthely, rendőrség, rendőrautó Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa. A berettyóújfalui rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket – adta hírül a rendőrségi portál. 

A beszámoló szerint egy berettyóújfalui házban beszélt meg egy légyottot kedden, június 27-én egy férfi egy nővel, akire egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A találkozáskor, bár a 31 éves férfi kifizette a megbeszélt árat, az aktus helyett két férfival találta magát szembe, akik még több pénzt követeltek. 

A férfit megfenyegették, hogy szexuális erőszak miatt feljelentik, majd felpofozták, ellökték. 

Ekkor a sértett zsebéből kiesett a tárcája, amiből a két támadó pedig elvette a pénzét. A sértett elmenekült, és rögtön a rendőrségre sietett. Éppen csak elmondta a nyomozóknak a történteket, amikor a 24 éves nő erőszakról szóló telefonos bejelentése is megérkezett a hatósághoz.

A helyi bűnügyesek rövid időn belül tisztázták a félresikerült légyott körülményeit, majd előállították az esemény szereplőit – részletezték az ügy megoldását. A 24 éves B. Zsanettet, a 35 éves M. Dávidot és a 27 éves J. Sándort csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A két férfit a hatóság őrizetbe vette, a nő szabadlábon védekezhet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.