Ma sem lesz hiány változékony időjárásban

Legalább fronthatás nem terheli a szervezetünket.

Magyar Nemzet
2023. 06. 14. 6:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lehetnek az égen, csapadék jellemzően nem lesz, de az északi határ mentén van esély egy-egy futó záporra , még kisebb eséllyel esetleg észak felől besodródó zivatarra is – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében

A légmozgás mérsékelt marad. A hőmérséklet délután 22, 26 fok között várható.

A Köpönyeg orvosmeteorológiai tájékoztatása szerint számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket a mai napon. 

A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. 

Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást, és minél több időt a szabadban tölteni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.