Munkaruhája buktatta le, a XIII. kerületi aluljárónál fülelték le a tolvajt

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 06. 08. 14:20
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi múlt kedden délelőtt kifosztott egy idős nőt. Az újlipótvárosi Hollán Ernő utcában figyelte ki az áldozatát, követte az otthonáig, egy társasházba, ahol a liftnél letépte az egyik nyakláncát és elmenekült.

Több felvétel is készült az ismeretlen tolvajról, akit az egyik körzeti megbízott ismert fel néhány korábbi ügyből a ruhája alapján.

B. Zsoltot a rendőrök múlt csütörtökön kora este a Váci út egyik aluljárójánál fogták el, és előállították a kerületi kapitányságra.

Az ötvenéves férfit a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.