Orbán Viktor: „Brüsszel tízezres migránsgettókat építene Magyarországon”

A miniszterelnök elmondta, Brüsszelben olyan döntéseket hoztak, amelyek elveszik tőlünk a saját országunkat.

Magyar Nemzet
Forrás: Orbán Viktor közösségi oldala2023. 06. 30. 15:08
ORBÁN Viktor
Brüsszel, 2023. június 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth Rádiónak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájában az Európai Unió tagországai állam- és kormányfõinek kétnapos tanácskozása idején 2023. június 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel legújabb tervére Orbán Viktor miniszterelnök így reagált hivatalos közösségi oldalán tett bejegyzésében: „Brüsszel tízezres migránsgettókat építene Magyarországon. Nem hagyjuk!”

A miniszterelnök egy videót is csatolt a bejegyzéshez, amelyben elmondja, a migráció legnagyobb támogatója Európában a Soros-féle birodalom. Ott egy őrségváltás történt, a nagy helyett jött a kicsi. 

„A kicsi bejelentette, hogy ő sokkal aktívabban fog politizálni, mint az elődje, és ennek itt a lenyomata. Olyan szabályokat fogadtak el, amelyek szerint Magyarországnak legalább évente tízezer, de a bizottság döntése szerint, ahogy kedve tartja, ennél többszörösét is be kell fogadnia. Tehát több mint tízezer migránsról vagy migránsok tízezreiről beszélünk. Ráadásul arra akarnak minket kötelezni, hogy migránsgettókat építsünk Magyarországon. Én harcolok ez ellen kézzel-lábbal, ahogyan lehet.”

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.