Perjés Gábor beismerte, hogy valóban ő kezelte a 99 Mozgalom pénzügyeit + videó

A párbeszédes politikus semmit nem volt hajlandó elárulni arról, hogy honnan érkezett Karácsony miniszterelnök-jelölti kampányába a több mint ötszázmillió forint, de azt azért elmondta a Mediaworksnek, hogy természetesen ő kezelte a 99 Mozgalom pénzügyeit.

Magyar Nemzet
2023. 06. 27. 12:31
Forrás: Perjés Gábor Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Információs Központ hétfőn hozta nyilvánosságra azt a jelentést, amiből az derült ki, hogy egy párbeszédes politikus, Perjés Gábor, tizenkilenc részletben, több mint ötszázmilliót fizetett be a 99 Mozgalom számlájára, forintban, fontban és euróban. A tranzakciók 2021 augusztusa és 2022 szeptembere között történtek. A jelentésből az is kiderült, hogy 

Karácsonyék mozgalma összesen 616,5 millió forint összegben rendelt szolgáltatást a Bajnai Gordon nevével fémjelzett adatkezelő cégtől, a DatAdattól.

A Mediaworks szerette volna megkérdezni Perjés Gábort, II. kerület párbeszédes önkormányzati képviselőjét ezekről a pénzekről, 

a politikus azonban csupán annyit árult el, hogy természetesen ő kezelte a 99 Mozgalom számláját, és majd időben ki fog derülni minden.

 Azt azonban nem árulta el, hogy ez mikor várható. Perjés arra már nem volt hajlandó válaszolni, hogy a több mint ötszázmillió forint honnan érkezett a Mozgalomhoz.

Borítókép forrása: Perjés Gábor Facebook-oldala

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.