Terelésre lehet számítani az M4-es autóúton

Az M3-as autópályán a káli szakaszon, a 90-es és a 101-es km között tart még a burkolatfelújítás.

Magyar Nemzet
2023. 06. 14. 6:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hérom km-re csökkent – tájékoztat az Útinform.

A portál információ szerint az M4-es autóúton tereléssel járó burkolatfelújítási munkák kezdődtek az M0-s autóút csomópontjánál, Törökszentmiklós felé. Az érintett oldalt a 23-as és a 26-os km között lezárták. A forgalom a párhuzamosan futó kollektor ágon halad, a Vecsés/Ecser és az M0-s autóút csomópontjában a fel- és a lehajtás is végig biztosított a munkálatok ideje alatt.

Az M3-as autópályán a káli szakaszon, a 90-es és a 101-es km között tart még a burkolatfelújítás. A Vásárosnamény felé haladókat az ellenkező oldal belső sávjára terelik át. Budapest felé továbbra is a külső és a leállósáv járható.

Az M6-os autópályán, Véménd térségében, a 172-es km-nél lévő alagútláncban forgalomszámláló detektorokat telepítenek, 9 órakor a Budapest felé oldalt lezárják holnapig, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.

A 35-ös főúton, Debrecen-Józsa településen megsüllyedt egy csatornafedlap, és körülötte a burkolat is beszakadt. A 75-ös km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat mellékutakon terelik el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.