Több mint húsz ittas sofőrt vontak ki a forgalomból

Borsodban május 29-e és június 4-e között hatvan baleset történt az utakon.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 06. 07. 15:58
null
20230410 budapest petofi hid pesti hidfoje a finn modszert alkalmazva a rendorseg teljes ut zar melett husveti alkohol szondaztatast vegez havran zoltan magyar nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt balesetet okozhattak volna.

A rendőrök a nyári hónapokban kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára – olvasható a Police.hu oldalán.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében május 29-e és június 4-e között hatvan baleset történt az utakon, ebből hármat ittasan vezető autósok okoztak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.