Tragédia Mátyásföldön: gázolt a HÉV

Az Imre utcai megállónál a HÉV elgázolt egy férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 14. 11:17
null
Gödöllõ, 2023. április 21. Utasok szállnak fel a MÁV-HÉV Helyiérdekû Vasút Zrt. Gödöllõ és Budapest között közlekedõ H8-as vonalának (másként a 253-as vasútvonal, 2011-ig a gödöllõi HÉV) egyik szerelvényére a Szabadság téri megállóban. A helyiérdekû vonalat a 19. század végén építették meg és utazott rajta Ferenc József császár, magyar király is, a feleségével Erzsébettel. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos baleset történt a XVI. kerületben – írja a Police.hu

Eddig tisztázatlan körülmények között 2023. június 14-én 9 óra után nem sokkal Budapest XVI. kerületében, a Mátyásföld, Imre utcai megállónál a HÉV elgázolt egy férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/ Jászai Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.