Újpesti Fidesz: Érthetetlen, hogy Trippon Norbert Gyöngyösi Mártonnal vállal közösséget

Nagy István frakcióvezető szerint Újpest alpolgármesterének különösen oda kellene figyelni, hogy kikkel barátkozik.

Magyar Nemzet
2023. 06. 28. 16:25
null
20230415 budapest clark adam terjobbik ruszkikhaza sajtotajekoztaton gyongyosi marton jobbik elnoke havran zoltan magyar nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trippon Norbert azzal a Gyöngyösi Mártonnal vállalt közösséget, aki a magyar Országgyűlésben arról beszélt, hogy listázni kellene a zsidó képviselőket, mert szerinte nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek

− emelte ki Facebook-posztjában Nagy István, az újpesti Fidesz frakcióvezetője azzal kapcsolatban, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik –Konzervatívok elnöke tart előadást vasárnap Újpesten, ahol egy ukrán ifjúsági fúvószenekar lép fel. 

Nagy István kiemelte: A meghívó az ukrajnai Souvenir Ifjúsági Fúvószenekar koncertjére invitál, a rendezvény fővédnöke Czigler László jobbikos alpolgármester. Szerinte azt, hogy Újpest baloldali városvezetésének nincs stílusa, hogy sokszor ízléstelen megnyilvánulásaik vannak, tudjuk. 

Ami érthetetlen, hogy Trippon Norbert milyen megfontolásból vállalta, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik– Konzervatívok antiszemita, oroszbarát kijelentéseiről elhíresült elnöke után mond beszédet a rendezvényen, amivel részt vállal abból, hogy a jelenleg még európai uniós képviselő zsidó honfitársaink és Ukrajnával szemben elkövetett verbális bűneit relativizálja

− fogalmazott a frakcióvezető. 

Az ügyről lapunk is beszámolt: a Magyar Nemzet információi szerint Gyöngyösi jelenléte a kulturális eseményen az Újpesti Ukrán Nemzetiségi Önkormányzatot (ÚUNÖ) is megdöbbentette. 

 

Borítókép: Gyöngyösi Márton (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.