Videófelvétel mutatja, hogyan lopja el egy férfi egy gyorsétteremben egy nő táskáját

A rendőrség a lakosok segítségét kéri, aki felismeri a férfit vagy a vele együtt levő nőt és gyermeket, azonnal jelentkezzen.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 07. 10:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Videófelvétel is készült a keresett férfiről, valamint a vele tartózkodó nőről és gyermekről, akik összefüggésbe hozhatók a Szekszárdon történt táskalopással – írja a Police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2023. április 16-án 17 óra és 17 óra 15 perc között egy szekszárdi gyorsétterem terasza előtti részről ellopta egy nő táskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel. A férfiről, valamint a vele tartózkodó nőről és kislányról videófelvétel is rendelkezésre áll, melyen jól látható, hogy 

a férfi a gyorsétterem teraszára üres kézzel ment be, majd onnan egy táskával a kezében jött ki.  

A keresett férfi szemüveges, átlagos testalkatú, rövid hajú. Az elkövetéskor sötét színű kabátot, fehér kapucnis pulóvert és farmert viselt.  

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a videófelvételen látható férfit és a vele tartózkodók közül bárkit felismer, velük kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon, illetve a 06-74-501-100/3626-os melléken. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.