időjárás 16°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Vigyázzon, mert itt az új tolvajmódszer, amellyel pillanatok alatt kirabolják az autósokat

Magyar Nemzet
Forrás: Autószektor
2023.06.03. 12:50 2023.06.03. 13:18
Vigyázzon, mert itt az új tolvajmódszer, amellyel pillanatok alatt kirabolják az autósokat

Az Il Messaggero című lapnak egy olasz nő számolt be arról, hogyan rabolták ki a minap – írja az Autószektor

Az áldozat május 19-én este egy pékségben vásárolt, majd beült az autójába. Táskáját az utasoldali ülésre tette és indított. 

Az indítás után nem sokkal kopogást hallott az ablakon, egy fickó jelezte, hogy nézzen a földre. A nő látott ott pár eurót, azt hitte, kiszóródott a visszajáró. 

Kiszállt, hogy felvegye az érméket: és ez a néhány másodperc elég volt ahhoz, hogy a férfi és a semmiből előtűnő társa kikapják az autóból a ridiküljét. Telefon, pénztárca, lakáskulcs, iratok – mindezt egy szempillantás alatt ellopták – írják. 

A nőnek az egyik elkövetőről, egy, a harmincas éveiben járó, jól öltözött férfiről sikerült elég jó személyleírást adnia. Arról azonban fogalma sincs, hogy ki lehetett a bűntársa, mivel az az árnyékban és villámgyorsan cselekedett.

A rablók azonban jelen vannak a térfigyelő kamerák felvételein, ami alapján a nyomozók elindulhatnak abban a reményben, hogy azonosítani tudják őket, mielőtt még valakit kirabolnának.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.