Beismerte az angyalföldi gyilkos, hogy ő végzett a lánnyal, magát is meg akarta ölni + videó

Beismerte T. Róbert, hogy ő verte brutálisan össze, majd szurkálta agyon M. Petrát. Az angyalföldi gyilkost ötnapos hajtóvadászat után kerítette kézre a BRFK. Azt is elmondta: öngyilkos akart lenni, ám nem mert a Dunába ugrani az északi vasúti összekötő hídról.

2023. 07. 19. 14:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beismerte brutális tettét az angyalföldi gyilkos. A BRFK doorstep-sajtótájékoztatón közölte: július 18-án, dél körül kaptak arról bejelentést, hogy T. Róbertet a Római parton látták, ekkor több egység sietett a helyszínre, és azonnal, szisztematikusan átkutatták a területet. 

T. Róbertet körbezárták, esélye sem volt menekülni, igaz, láthatóan nem is nagyon akart, nem állt ellen, amikor megbilincselték. 

T. Róbert és későbbi áldozata, M. Petra labdarúgó-mérkőzésre is együtt mentek (Fotó: Facebook)

A Teve utcai rendőrközpontba szállították, ahol alig egy órát tartott a kihallgatása: T. Róbert mindent beismert, így kihallgatása végén őrizetbe vették. Indítványozzák a letartóztatását.

T. Róbert kihallgatásán elmondta azt is: az északi összekötő vasúti hídra ment fel, mert öngyilkos akart lenni, de végül nem merte megtenni. A Római part egy elhagyott, romos épületében bujkált. Elfogásakor úgy nézett ki, mint egy hosszabb ideje a vadonban élő hajléktalan.

 

Az áldozat, M. Petra néhány hónapja tért haza végleg Olaszországból. (Korábbi lapértesülések még arról szóltak, hogy a gyilkos élt és dolgozott Olaszországban, ám időközben kiderült, M. Petra élt ott.) A lány két hónappal ezelőtt egy társkereső alkalmazáson ismerkedett meg a férfival, akit úgy jellemeztek a sajtónak az ismerősei, hogy „kifejezetten jó megjelenésű, jól szituált ember, egy mindig közvetlen, kedves srác”. T. Róbert egy IT fejlesztési ügynökség iratkezelője. 

Valóban nem volt korábban jele annak, hogy gyilkos indulat szunnyad benne. Pedig minden jel szerint a féltékenység vezette el addig, hogy brutálisan összeverje, majd agyonszurkálja a lányt.

Ismeretes, Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai társasház egyik bérelt lakásban július 13-án éjjel holtan találták a 27 éves M. Petrát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el.

Határozott álláspontja van Szentkirályi Alexandrának a gyilkosságról. A kormányszóvivő ezt írta Facebook-oldalára: „A rendőrség elfogta az angyalföldi gyilkost. Köszönjük a rendőrségnek. A gyilkosoknak a börtönben a helyük!”

Borítókép: T. Róbert és M. Petra a BalatonSoundon (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.