Hajléktalan életmódot folytathatott az elmúlt napokban az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja, T. Róbert

Nem fürdött, ápolatlanul, koszosan és büdösen fogták el a rendőrök a Bors információi szerint.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 07. 18. 16:44
Bilincsben
Bilincsben Forrás: Police.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte az egész ország hajtóvadászatra adta a fejét, hogy megtalálják T. Róbertet, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy múlt hét csütörtökön brutálisan meggyilkolta barátnőjét, a 27 éves M. Petrát. A Bors információi szerint férfit a Római-part egyik szakaszán kapták el. 

Hozzáfűzték, a férfi ápolatlan külsővel flangált, vélhetően napok óta nem fürdött és nem is aludt rendes helyen, azaz valószínűleg hajléktalan életmódot folytatott, amikor a rendőrség lecsapott rá. A lap információi szerint Róbert az addig nyilvános Instagram profilját privátra állította elfogásának napjára, 

így nem kizárt, hogy a rendőrség ezek alapján jutott el hozzá.

A férfi kihallgatása feltehetően ezekben a percekben is tart.

Korábban a Magyar Nemzet is megírta, hogy a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi bevetési osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.