Akkor lepődtek meg igazán a rendőrök, amikor megtaláltak egy eltűnt fiút Szolnokon

Megtaláltak egy eltűnt kiskorút a szolnoki rendőrök, akiről kiderült, hogy autófeltörésekből biztosította megélhetését.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 07. 31. 16:41
feltörés Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellenőriztek a szolnoki járőrök egy kiskorút, akit a Szolnoki Rendőrkapitányság körözött eltűnés miatt. A rendőrök ezért előállították, viszont kiderült, hogy nem ismeretlen már a hatóságok előtt.

Az eljárás közben felmerült a gyanú, hogy a fiatal július 25. és 28. között a Széchenyi városrészben több autót is feltört, és a járművekből ellopott tárgyak egy részét meg is találták nála.

Fény derült arra, hogy az elmúlt hetekben is elkövetett több vagyon elleni bűncselekményt, amelyek miatt már korábban kihallgatták.

A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli lopás miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.