Elhagyott személyik, bankkártyák, pénztárcák várják gazdájukat az orfűi fesztivál után

Gyűrűt, karkötőt, ruhát, cipőt, hátizsákot és még sok minden mást találtak a szervezők a Fishing on Orfű után

Magyar Nemzet
Forrás: BAMA2023. 07. 07. 13:32
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok mindent hagytak maguk után a fesztiválozók a Fishing on Orfűn, volt aki a gyűrűjét, karkötőjét, pulóverét, pólóját hagyta el, de találtak hátizsákot, személyi igazolványokat, jogosítványokat, pénztárcákat, bankkártyákat – közölte a Bama.

„A fényképes igazolványokat a ti költségetekre postázzuk”, írták a Fishing on Orfű szervezői, és a többi dologgal kapcsolatban megemlítették, hogy érdeklődni az [email protected] oldalon lehet július tizenegytől (mint írták, ne hamarabb, mert rendezvény van a kempingben), és ha meggyőzően pontos leírást tud adni az elhagyott tárgyról a tulajdonos, akkor az e-mail-váltást követően saját költségre postázzák vagy átadják a főbejáratnál.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.