Elment a Guns N’ Roses koncertjére, azóta nem hallottak róla

Nagyjából egy hete nem adott életjelet magáról.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 07. 25. 18:18
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan egy hete már, hogy eltűnt egy férfi, aki a múlt héten elment a Guns N’ Roses koncertjére, és azóta nem adott életjelet magától, így már a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság is keresi. Farkas Gábor 53 éves sátoraljaújhelyi lakos eltűnése miatt körözést adott ki a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság. 

Fotó: Police

Farkas Gábor nagyjából 180 centiméter magas, sötét színű haja kissé őszül.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.