Fellép az LMBTQ-lobbi ellen a Hatvannégy Vármegye mozgalom

Zéró toleranciát hirdetett a gyerekek óvodai, iskolai érzékenyítése ellen a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) a Budapest Pride-felvonulás idején tartott tiltakozó megmozdulásán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 15. 20:14
null
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti ellenállás egyik nagy eredménye, hogy a Budapest Pride-felvonulás az évek során viszonylag konszolidálódott, és a Nyugat-Európában rendezett hasonló felvonulásokhoz képest kevesebb a közszeméremsértés és a vallásgyalázás az utcán – emelte ki Barcsa-Turner Gábor társelnök. Elmondta: Budapest hat helyszínén tartanak jelképes demonstrációkat, ahol molinókkal tiltakoznak az LMBTQ-lobbi iskolai, gyermekekre hatást gyakorló tevékenysége ellen.

Az LMBTQ-terror több koncepciós eljárást is indított ellenem az elmúlt években

– jelezte Barcsa-Turner Gábor, aki szerint a lobbiszervezetek feljelentik a tevékenységük ellen fellépőket. Kijelentette: a Háttér Társaság és a lobbiszervezetek azt szeretnék, ha „nem jönnénk ki az utcára”, de „minket nem lehet megfélemlíteni és elhallgattatni, továbbra is kiállunk a normalitás mellett”.

Fotó: Teknős Miklós

Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke bejelentette: az LMBTQ-szervezetek ténykedését vizsgáló, jogászokból álló szakmai munkacsoportot hívnak életre. Szerinte az LMBTQ politikai mozgalom két fő csapásiránya a hagyományos értelemben vett nemi identitás megkérdőjelezése és a gyermekek érzékenyítése, tudatbefolyásolása, „erre Orbán Viktor miniszterelnök helyesen érzett rá”. A harmadik a mélyállamiság ellen irányul, LMBTQ-szervezetek indokolatlanul és jogosulatlan módon „teszik be a lábukat” intézményekbe, többek között a rendőrség befolyásolására folytatnak lobbitevékenységet százmillió forintos külföldi támogatással a háttérben – tette hozzá az alelnök, aki szerint a magyar kormánynak is magáévá kell tennie, hogy

az LMBTQ-lobbi súlyos nemzetbiztonsági kockázat.

Nemcsak a rendőrség érintett ezekben a kérdésekben, hanem maga a magyar kormány is, nevezetesen az Igazságügyi Minisztérium, amelynek állandó egyeztetési partnere a Háttér Társaság mellett többek között a Magyar LMBT Szövetség, a Patent Jogvédő Egyesület és a Szivárványcsaládokért Alapítvány is – közölte Kónyi-Kiss Botond. Szerinte

ezeket a szervezeteket a magyar kormány különböző szerveiből ki kell gyomlálni, hiszen enélkül nem lehet fellépni ez ellen a rendkívül kártékony globális lobbival szemben.

 

Borítókép: A Hatvannégy Vármegye mozgalom akciója (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.