Fizetős lett a Pumped Gabóval reklámozott Pont ott parti Salgótarjánban

Salgótarjánban volt idén a leggroteszkebb a Pont ott Parti.

Magyar Nemzet
Forrás: NOOL2023. 07. 27. 14:47
Salgótarján
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salgótarján baloldali vezetésű önkormányzatának cége azzal az ötlettel állt elő, hogy a korábban felnőtt filmezéssel is foglalkozó Pumped Gabóval reklámozzák majd az idei egyetemi ponthirdetés megünneplésére rendezett eseményt, a Pont ott partyt adta hírül a Nool

Ráadásul ez még nem minden.

A helyiek kiakadtak azon, hogy a sztárvilágban nem épp a műveltségével kitűnő „izomcelebet” kérték fel a Pont ott parti arcának, ráadásul a máshol ingyenes programért 3-4000 forintos árat fizettettek az érdeklődő tinikkel.

Ehhez képest az ország több vidéki nagyvárosában, így Egerben, Debrecenben, Győrben, Pécsen vagy éppen Szegeden nyilvános és ingyenes rendezvényen izgulhattak, majd ünnepelhettek együtt a fiatalok ezen az emlékezetes estén, ezért sokak szerint jogosan háborodtak fel a salgótarjáni fiatalok, akik a jövő értelmiségét alkotják majd.

Borítókép: Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit kft. (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.