Fontos bejelentést tett a Wizz Air

Ha mostanában utazik a társasággal, ez érdekelni fogja.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 03. 10:14
null
Budapest, 2023. február 18. A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. magyarországi székhelyû diszkont légitársaság egyik Airbus A321 típusú utasszállító repülõgépe emelkedik fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér kifutópályájáról. Háttérben a repülõtér irányítótornya. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Wizz Air karbantartási munkálatokat végez online foglalási rendszerében, emiatt az internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető – közölte hétfőn a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt.

A közleményben azt kérik az érintett utasoktól, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra is, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változtatni. Az üzemszünet idején az utasok – amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt – július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat az utasfelvevő pultoknál.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.