Íme a két dobogós az Árpád hídon végzett sebességmérésről

Az illegális gyorsulási versenyek, valamint a balesetek megelőzése és az extrém sebességtúllépések szankcionálása céljából tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést az elmúlt hétvégén az Árpád hídon, a július 1-jén történt halálos baleset helyszínén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Magyar Nemzet
2023. 07. 27. 10:36
null
Budapest, 2019. február 16. Személyautók sokasága és gyalogosok az Árpád hídon egy párás télvégi alkonyatban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken és szombaton 18 óra és 2 óra között tartottak közlekedési akciót, kiemelt figyelmet fordítva az Árpád hídra és a kerület forgalmas útvonalaira – írta a XIII. kerület rendőrkapitánysága. 

A Pestről Budára tartók közül ez idő alatt hatvan jármű lépte át a megengedett sebességet, míg a Budáról Pestre vezető oldalon 34 autó. 

Két autó kiemelten gyorsan hajtott: egy Mercedes óránkénti 171 kilométeres, míg egy BMW 158 kilométeres sebességgel haladt az Árpád hídon.

Az akcióban a rendőrök álló és mozgó sebességmérő készülékeket, álcázott autót, zajszintmérő eszközt és alkoholszondát is alkalmaztak – tették hozzá.

A tájékoztatás szerint az ellenőrzéskor a rendőrök nem észleltek illegális gyorsulási versenyzőket és erre vonatkozó bejelentés sem érkezett.

A közlekedők biztonsága és a lakosság nyugalma érdekében rendszeresen lehet számítani hasonló ellenőrzésekre a további hétvégéken is – helyezte kilátásba a rendőrség a közleményben.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.