Kegyetlenül leszámolhatott családjával az őrizetbe vett albertirsai férfi

Őrizetbe vették azt az albertirsai férfit, aki szombaton telefonált a rendőrségre azzal, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg – közölte a rendőrség a honlapján vasárnap délelőtt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 02. 11:52
null
Albertirsa, 2023. július 1. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendõrök az albertirsai címen egy nõ és egy gyermek holttestét, valamint egy vérzõ férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, õt jelenleg rendõrök õrzik. MTI/Lakatos Péter Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 112-es segélyhívóra szombaton délután érkezett a férfi bejelentése. A helyszínre érkező rendőrök egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találták az albertirsai címen.

A 35 éves férfi könnyű sérüléseit kórházban ellátták, majd kihallgatták. 

A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy péntek este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat.

A gyanúsított nem tett vallomást.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz és kezdeményezi letartóztatását – közölték a police.hu-n.

Borítókép: Bűnügyi helyszínelők dolgoznak az albertirsai háznál 2023. július 1-jén. (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.