Kocsis Máté: Teljesen egyértelmű, hogy Jámbor András bűnrészes a pedofil bűncselekményben

Jámbor András egy ma megjelent interjúban azt állította, hogy a Fidesz frakicóvezetője pedofilnak nevezte őt a parlamentben.

2023. 07. 19. 14:20
null
Kocsis Máté Fidesz Frakcióvezető 202210024 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Jámbor Andrásról és az egész Szikráról megint kiderült, hogy ők azok, akik pedofil bűncselekményt követnek el, ők azok, akik fedezik ezeket a bűnözőket. Hiába mosdatja őket ma a baloldali sajtó, és hiába akarják magukat áldozatnak bemutatni, a tények mindenki számára ismertek. Teljesen egyértelmű, hogy Jámbor András bűnrészes ebben a pedofil bűncselekményben” – írta közösségi oldalán ma délután Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője Jámbor András mai provokációjára reagált, a párbeszédes politikus a 444.hu-nak adott hosszú interjút, amit ma közöltek le. 

A baloldali politikus a beszélgetés nagy részében a nevét próbálja tisztára mosni és a mozgalmára ráégett pedofilügy miatt magyarázkodik, és végül el is ismeri, hogy a felvételeket tulajdonló öngyilkos férfi kötődött a Szikra Mozgalomhoz is. Kocsis Mátéról a baloldali politikus az interjúban azt állítja, személyes bosszúja miatt foglalkozik ennyit a botránnyal, és hogy 

két hete a parlamentben is pedofilnak nevezte őt. 

Kocsis erre reagálva leszögezi: 

nem személyes ügyem Jámbor András és a Szikra Mozgalom körüli pedofilhálózat felderítése, hanem közügy.

Hozzáteszi: Jámbor András hiába tagad, és hiába próbálja eltolni magától a felelősséget, a tények önmagukért beszélnek. Bejegyzésében pedig felsorolja azokat a tényeket, amik arra világítanak rá, hogy 

Jámbor András csúsztat, hazudozik, és fideszes lejáratókampányként próbálja meg eladni a sajtóban azt, ami nem más, mint egy súlyos bűncselekményhez kapcsolódó nyomozás.

Kocsis Máté zárójelben arra is felhívta a figyelmet, hogy ő maga még sohasem veszített el választást. – Józsefváros polgárai háromszor választottak polgármesterré és kétszer országgyűlési képviselőjükké – emlékeztette Jámbor Andrást a fideszes politikus. Jámbor egyébként 2022-ben a budapesti 6. számú egyéni választókerületben nyert képviselői mandátumot, a szavazatok 48 százalékát begyűjtve. A Fidesz–KDNP jelöltje Sára Botond volt, aki 42 százalékot kapott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.