Megtalálták a Siófokon eltűnt fiú holttestét + videó

Csütörtök óta keresték, akkor merült el a mély vízben. Egy járókelő talált rá két nappal később.

Munkatársunktól
Forrás: Ripost, Tények2023. 07. 31. 10:05
null
Balatoni Illusztrációs képek 20220701 Balaton Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtalálták annak a húszéves fiatalembernek a holttestét, aki még csütörtökön tűnt el a Balatonban Siófokon. A TV2 hírműsora, a Tények riportja szerint a barátnőjével vízibiciklizett, amikor a tragédia megtörtént.

Valószínűleg nem tudott úszni, ezért merült el csúszdázás közben a mély vízben. 

A lány a strandolóktól kért segítséget, ám hiába indult el a keresés, sem a parton lévők, sem a rendőrség nem találta meg a fiút.

A hozzátartozók azonban nem adták fel a reményt, egy személyleírást is megadtak az eltűnt fiatalemberről. Végül két nap múlva egy járókelő látta meg a holttestét a víz felszínén lebegve.

Sajnos nem ez az első eset idén nyáron, hogy szerencsétlenség történik a hazai vizeknél. Július 17-én Tiszafürednél merült el egy férfi, július 10-én egy 19 éves fiatal tűnt el Szentendrénél a Dunában. Két hete Balatongyörökön egy kétgyermekes édesapa fulladt bele a Balatonba.

Vasárnap Balatonszemesen vesztette életét egy nyolcvanéves nő, 

miután rosszul lett fürdés közben.

Fotó: Illusztráció (Fotós: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.