Deutsch Tamás elárulta, milyen fontos feladatot kapott Orbán Viktortól

Győzelemre vezetné a Fideszt a rutinos politikus.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 9:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július 24-től Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti képviselője lett a budapesti 5-ös számú egyéni választókerület elnöke, a pozíció Bajkai István halála miatt üresedett meg. Új megbízatása kapcsán lapunk megkeresésére Deutsch Tamás elmondta: 

választókerületi elnökként a feladata az lesz, hogy a jövő évi önkormányzati, valamint az EP-választás kampányára való felkészülést irányítsa, miként a többi 105 választókerületi elnök is.

Mint fogalmazott, mind Terézvárosban, mind Erzsébetvárosban komoly ambícióik vannak, mindkét kerületben önkormányzati választási sikerre készülnek. Arra, hogy az új tisztsége mellett a jövő évi európai parlamenti választásokon is megméretteti-e magát, a Fidesz európai parlamenti képviselője kiemelte: arra készül, hogy európai parlamenti képviselőjelölt legyen 2024-ben. 

Nekem az a tervem, hogy jövőre európai parlamenti képviselőjelölt legyek, de a jelölt- és listaállítás majd csak év végén, jövő év elején esedékes. Bízom benne, hogy bizalmat kapok a Fidesz döntéshozó testületeitől

 – fogalmazott a képviselő. Hozzátette: a 2026-os országgyűlési választásokkal kapcsolatos hírek – miszerint három év múlva ő indulhat Erzsébetvárosban – csak találgatások, jelenleg a 2024-es EP-választásokra fókuszál.

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.