Rengeteg fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 07. 25. 17:14
Sárvár, 2018. augusztus 19. A Sárvári Termálfürdõ 2018. augusztus 19-én. 50 éve, 1968. augusztus 20-án nyilvánították újra várossá Sárvárt. MTI Fotó: Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fürdőszövetség az MTI-vel kedden közölte: a magyarországi strandok immár tizennegyedik alkalommal várják színvonalas programokkal az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

A tájékoztatás szerint az éjszakai fürdőzést vízi mozi, éjszakai és nappali sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, kongashow, habparty, búvárbemutató egészíti ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandolókat Sárvártól Berettyóújfaluig, Leányfalutól a Zsóry-fürdőig.

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszabb nyitvatartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, egyes helyszínek akár hajnal háromig is nyitva lesznek.

A Strandok éjszakája szervezői ebben az évben is felhívják a figyelmet a biztonságos fürdőzésre, és arra a tényre, hogy

Magyarország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők megismerésére, felfedezésére remek alkalmat biztosít a rendezvény.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva kétszáz gyógy- és élményfürdő működik.

A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

Borítókép: A Sárvári Termálfürdő 2018. augusztus 19-én. (Fotó: MTI/Varga György)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.