Új, szezonális napijegyekkel látogatható Villány és a Mecsek Baranyában

Új, szezonális napijegyeket vezetett be július 1-jétől a MÁV–Volán-csoport Baranya vármegyében, így a Mecsek és a Villányi-hegység vonzáskörzete is kedvezményesen lesz látogatható – közölte a MÁV Zrt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 01. 10:04
null
Szilágy, 2018. január 18. A drónnal készült felvételen jobbra a 682 méter magas Zengõ, a Mecsek legmagasabb csúcsa látható, mellette balról a 603 méter magas Hármashegy a Baranya megyei Szilágy felõl fényképezve 2018. január 18-án. MTI Fotó: Sóki Tamás Fotó: MTI/Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mecsek napijegy révén kedvezményes áron lehet utazni az országos kéktúra útvonalához, továbbá a jegy a Dombóvár–Bátaszék vasútvonalon Dombóvár és Mórágy között, a Budapest–Dombóvár–Pécs fővonalon Dombóvár–Pécs között, valamint a Godisa–Komló vasútvonalon érvényes, illetve azokon a helyközi buszjáratokon, amelyek ezen vasúti vonalszakaszok által határolt településeken közlekednek.

Azt írták, a Tenkes napijegy vasúton a Pécs–Villány–Magyarbóly vonalon Pécs–Villány között, valamint a Villány–Mohács vonalon érvényes, továbbá a Pécs–Mohács–Villány–Harkány négyszögben lévő települések között a Volánbusz helyközi járatain is felhasználható.

Mindkét napijegy július elsejétől a tanítási szünet végéig minden nap, azt követően hétvégi és ünnepnapokra váltható meg. A Mecsek napijegy 1990 forintba, a Tenkes napijegy 1490 forintba kerül – tudatta a MÁV Zrt.

Borítókép: A drónnal készült felvételen jobbra a 682 méter magas Zengő, a Mecsek legmagasabb csúcsa látható, mellette balról a 603 méter magas Hármashegy a Baranya megyei Szilágy felől fényképezve (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.