Véget ért a ferencvárosi pad kálváriája

Jó néhányszor átfestették a padot, most újra hagyományos színű lett.

2023. 07. 12. 11:36
LMBTQ pad
Fotó: Éberling András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, átmenetileg feladta LMBTQ-érzékenyítési törekvéseit a Baranyi Krisztina-féle ferencvárosi vezetés. Ma reggelre ugyanis az egy hete még szivárványszínűre festett IX. kerületi pad újra hagyományos színekben látható, barna deszkákkal és fekete korlátokkal. 

Úgy tűnik, mégsem lesz szivárványos pad Ferencvárosban. Forrás: Facebook

A padot eredetileg a baloldali vezetésű ferencvárosi önkormányzat és az Amnesty International nevű Soros-szervezet festette át szivárványszínűre, de aztán a Fradi egy szurkolói csoportja zöld-fehérre pingálta.

Ezután az önkormányzat ismét visszafestette szivárványszínűre a padot, majd a folyamat még jó néhányszor megismétlődött, az egyik alkalommal a Fradi-ultrák egy üzenetet is hagytak a padnál: 

STOP LMBTQ.

Borítókép: Egyértelmű üzenetet küldtek a fradisták (Fotó: Éberling András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.