Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergelyék csődbe vitték Magyarország leggazdagabb önkormányzatát!

A Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint a városvezetés kiürítette Budapest széfjét.

Magyar Nemzet
2023. 07. 05. 13:31
null
Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Bach Máté)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár több mint kétszázmilliárd forinttal vették át a várost, és az elmúlt négy évben több mint kétszázmilliárd forint többlet-adóbevétele volt Budapestnek, így is sikerült kiüríteniük Magyarország leggazdagabb településének széfjét azzal, hogy a régi, rossz emlékű haveri kör tagjait ültették milliós fizetésű pozíciókba, a város fejlesztése helyett pedig csak bénáztak, és két marékkal szórták a milliárdokat

−emelte ki Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője a budapesti Fidesz Facebook-oldalán közzétett videójában. 


Kiemelte: ezeknek a pénzeknek lett volna jobb helye, ami nem más, mint Budapest. 

A fejlesztés helyett azonban ők megint csak magukra gondoltak, és csődbe vitték a fővárost. Ez az egyetlen „eredmény”, amit a dollárbaloldal és Karácsony Gergely fel tud mutatni

 

− fogalmazott a frakcióvezető.

Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.