A nőiség nem egy jelmez, amit fel lehet venni + videó

Európa ma válságban van, hiszen ami magas, annak alacsonynak kellene lennie, ami alacsony, annak magasnak kellene lennie – jelentette ki Az Igazság órájában Illés Boglárka.

Munkatársunktól
Forrás: HírFM2023. 08. 05. 11:40
null
Forrás: YouTube_ képernyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz országgyűlési képviselője az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában kifejtette: az energiaárak, a kamatok magasak, az infláció szintén, és ami alacsony, az sajnálatos módon a gazdasági növekedés. Az Európai Unió vezető pedig valós problémák helyett vélt sérelmekkel foglalkoznak.

A törvényalkotási bizottság tagja elmondta: gyorsan elkészült a törvényjavaslat a Nők 40 program védelmében, már benyújtották az Országgyűlésnek. Ez azt a célt szolgálja, hogy a korábban is egyértelmű jogalkotói szándékot világossá tegyék. 

Hangsúlyozta: a nőket szeretnék elismerésben részesíteni, és nem azokat, akik adott esetben 38-39 év férfiként eltöltött munkaviszony után úgy döntenek, hogy ők nőként szeretnének nyugdíjba vonulni.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője hozzátette: ha valaki felvesz egy parókát, és kirúzsozza magát, attól még nem lesz nő. Hiába gondolják úgy a transzneműek, a nőiség nem egy jelmez, amit fel lehet venni.

– Politikai fegyverként használják a progresszívek a tényellenőrzést – mondta a műsorban Dornfeld László, a központ vezető elemzője. Kifejtette: az előző amerikai elnökválasztási kampányban álhírnek minősítették azokat a híreket, amelyek a demokrata jelölt fiának, Hunter Bidennek a laptopjáról kiszivárogtak. Mára bebizonyosodott, hogy minden igaz volt, mégsem látni sehol kukoricán térdepelő tényellenőröket – jegyezte meg.

Az Igazság órájának adását itt tekintheti meg:

Borítókép: Az igazság órája című műsor logója (Forrás: YouTube-képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.