Belehalt sérüléseibe az asszony, aki forróvizes aknába esett a munkahelyén

A nő egy békéscsabai gyárban dolgozott, amikor a baleset történt. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Munkatársunktól
Forrás: BEOL2023. 08. 21. 12:56
null
Miskolc, 2023. augusztus 1. Mentõhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentõhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életét vesztette a kórházban az nő, aki egy hete, kedden egy békéscsabai gyárban súlyosan megsérült – jelezte a BEOL.hu hírportálnak egy olvasó.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a baleset egy konzervgyár munkaterületén történt, ám azt nem tudni, hogyan zuhant az asszony a vízbe. A balesetben megsérült családanyát mentőhelikopter szállította a kórházba, ám olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség megerősítette, immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 A Békés Vármegyei Kormányhivatalnál pedig azt közölték, hogy a munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja annak a munkahelyi balesetnek a körülményeit, amely kedden egy társaság békéscsabai telepén történt, valamint amelynek során egy dolgozó súlyos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

Borítókép: Illusztráció (Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.