Fekete péntek az utakon, több baleset is történt ma reggel

Az M43-as autópályán halálra gázoltak egy embert a leállósávban.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 08. 25. 6:40
null
Tárnok, 2015. augusztus 7. Torlódó jármûvek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán Nagyrécse térségében 2023. augusztus 25-én hajnali fél négy körül – számolt be róla a Police.hu portál.

Mint írták, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az M7-es autópálya bal pályatest 201-es kilométerszelvényénél egy horvát honosságú személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak ütközött.

 

A jármű felborult, a darabjai szétszóródtak, a mögötte haladó gépkocsi a lehulló futóműnek ütközött.  

 

A balesetet okozó jármű horvát állampolgárságú hölgy vezetőjét a mentők a Nagykanizsa Dorottya kórházba szállították. A balesetben érintett másik gépkocsiban ülő öt személy nem sérült. A szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópályakezelő a bal pályatest ezen szakaszát teljes hosszában lezárta, a forgalmat a 206-os csomópontnál a 7-es számú főútra tereli.

Ugyancsak a Police.hu tudatta, hogy halálos közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van az M43-as autópálya 50-es kilométerszelvényében, Kövegy közelében is.

Közölték, hogy a baleset 2023. augusztus 25-én valamivel 5 óra előtt történt az M43-as autópálya 50-es kilométerszelvényében, Csanádpalota irányába, Kövegy közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion a leállósávban elütött egy gyalogost, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

A helyszíni szemle idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás.

 

Az útinform pedig jelezte, hogy az M1-es autópályán, a komáromi szakaszon, a Concó pihenőhely közelében gyalogost gázoltak. A 95-ös km-nél mindkét irányban lezárták a belső sávot. Az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény térségében korábban kigyulladt egy teherautó. A 18-as km-nél megszűnt a pályazár, irányonként egy sáv járható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.