Kevesebb mint négyezer forintból hét napig utazhatunk korlátlanul a Balaton partján

A lehetőségnek a Strand fesztivára utazók örülhetnek.

Magyar Nemzet
2023. 08. 22. 9:14
null
Budapest, 2023. február 25. Három összekapcsolt KISS emeletes motorvonat 1200 utassal elindul a Nyugati pályaudvarról 2023. február 25-én. Elõzõleg a pályaudvaron sajtótájékoztatót tartott Pafféri Zoltán, a MÁV elnök-vezérigazgatója, Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Homolya Róbert, a Stadler Trains Magyarország Kft. ügyvezetõ igazgatója abból az alakalomból, hogy mind a negyven KISS emeletes motorvonat forgalomba állt. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvezményes utazást biztosít a MÁV Zrt. a Zamárdiban szerdán kezdődő Strand fesztiválra utazóknak – közölte a MÁV–Volán-csoport kedden az MTI-vel. Mint írták, a Strand TravelPass hetijegy korlátlan utazást biztosít a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Érvényessége hét nap, a kezdő nap augusztus 21. és augusztus 25. között tetszőlegesen választható. 

 

A hetijegyet legkésőbb pénteken lehet megváltani, így az a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható.

 

A részletes tudnivalók a MÁV-csoport oldalán érhetők el. Huszonhat év alattiak számára automatából 2690 forintért érhető el az új bérlet, az idősebbek 3590 forintért juthatnak hozzá. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.