Kigyulladt egy busz az M3-as autópályán, több kilométeres a torlódás

Kigyulladt egy távolsági autóbusz műszaki hiba miatt az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, a tűzben senki nem sérült meg – közölte a Pest Vármegyei Rendőrfőkapitányság szóvivője hétfő délután az MTI-vel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 14. 15:16
null
Tárnok, 2015. augusztus 7. Torlódó jármûvek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabóné Berki Bianka őrnagy elmondta, hogy az autóbuszon húszan utaztak, de sem ők, sem a járművezető nem szenvedett sérülést. A sztrádán mintegy két kilométeres torlódás alakult ki – tette hozzá.

Vásárosnamény felé a 19-es kilométernél egy sávon megindult a forgalom. Több kilométeres a torlódás, már az M0-s csomópontjától lelassul a haladás.

Az M3-as autópályán Budapest felé, Kerekharaszt térségében a 48-as kilométernél szalagkorlátot javítanak, a belső sávot lezárták. Torlódik a kocsisor.

Az M7-es autópályán a Balaton felé, Tárnok és Martonvásár között a 29-es kilométernél több autó összeütközött a belső sávban, ez az oka a torlódásnak.

Az M43-as autópályán az M5-ös autópálya irányába, a Maroslele csomópont után a 22-es kilométernél egy autó csapódott a szalagkorlátnak. Mentőhelikopter szállt le a pályán, megállították a forgalmat.

A 8-as főúton Litér térségében egy személyautó teherautóval ütközött össze. A 45-ös kilométernél Veszprém irányába egy sávot lezártak.

Gyenesdiás térségében a 71-es főúton, a 102-es kilométernél egy személyautó és egy motoros ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Az M6-os autópályán Pécs felé, a 84-es kilométernél Dunaföldvár térségében korábban kigyulladt egy teherautó. A pályazár megszűnt, már csak a belső sávot tartják lezárva.vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.