Még mindig nagy a dugó az M7-esnél, több kilométeres a torlódás más autópályákon is

Balesetek lassítják a haladást.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Útinform2023. 08. 21. 12:32
null
Vecsés, 2019. május 10. Feltorlódott jármûvek az M0-s autóúton Vecsésnél, ahol tûzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító, felborult kamion mentésén 2019. május 10-én. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem az arra közlekedõkre, sem pedig a mentesítésben résztvevõkre. A balesetben nem sérült meg senki. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közúti közlekedési baleset történt délután az M7-es autópálya 62-es kilométerszelvényében a Balaton felé vezető oldalon, ahol egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés megkezdődött, a leállósávon és a külső forgalmi sávon halad a forgalom. Jelentős torlódás alakult ki – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az Útinform később arról számolt be, hogy a 64-es kilométernél a sérült jármű a leállósávban vesztegel, de a torlódás még jelentős.

Nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon Galga pihenőhelynél baleset miatt. Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmi akadály miatt a 43-as kilométernél csak egy sáv járható. A torlódást a hatvani csomópontnál lehajtva, majd a bagi csomópontban visszahajtva, a 3-as főúton lehet elkerülni.

Később tudatták, hogy újra két sáv járható az M3-ason, de a torlódás még mindig több kilométeres.

Több kilométeres torlódásra kell készülni az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán is, ahol Bicske térségében több jármű ütközött össze. Emiatt a 38-as kilométernél a belső sávot lezárták, a haladás erősen akadozik.

Továbbra is félpályán halad a forgalom a 62-es főúton, Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópont közelében a 42-es kilométernél, ahol korábban egy üzemanyag-szállító tartálykocsi gyulladt ki. A kiégett kamiont már elvitték, de a félpályás lezárás miatt a torlódás két kilométeres.

A rendőrség hétfőn délután közölte, hogy a baleset helyszínelése befejeződött, és ismét zavartalan a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.