Szünetel a forgalom ezen a határátkelőn, ha nem akar várni, inkább kerüljön

Nem lehet menni se ki, se be.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 08. 17. 20:57
Csengersima, 2004. október 26. A Nyírbátori Határõr Igazgatóság területén, a magyar-román határon - az Európai Unió külsõ határán - lévõ csengersimai határátkelõhely Szabolcs Szatmár-Bereg megyében. MTI Fotó: H. Szabó Sándor Fotó: H. Szabó Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Informatikai hiba miatt augusztus 17-én 19.30-tól szünetel a határforgalom a csengersimai közúti határátkelőhelyen – írta a Police.hu. A rendőrség rámutatott:

az átkelésre a várakozás elkerülése érdekében válasszák a legközelebbi, vállaji közúti határátkelőhelyet.

A külföldre utazóknak a rendőrség azt ajánlja, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer mobilapplikáció segítségével.

Borítókép: a csengersimai határátkelő (Forrás: MTI/H. Szabó Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.