Csak a leállósávban lehet haladni a Balaton felé egy baleset miatt, óriási a torlódás az M7-esen

Két személyautó ütközött össze az M7-esen a fővárosból kifelé vezető oldalon, Tárnok térségében, több kilométeres a torlódás.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 08. 24. 17:47
Halásztelek, 2021. március 29. Torlódás az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezetõ oldalán, Halászteleknél, ahol egy kisteherautó és egy kamion összeütközött 2021. március 29-én. A kisteherautó sofõrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentõhelikopterrel vitték kórházba. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személyautó ütközött össze az M7-es autópályán a fővárosból kifelé vezető oldalon, Tárnok térségében – közölte a rendőrség és az Útinform csütörtök délután.

A Police.hu-n azt írták, hogy a balesetben egy ember megsérült.

A két gépkocsi a belső és a külső sávban forgalmi akadályt képez, a forgalom a leállósávban lassan halad, az útszakaszon torlódásra kell számítani – közölték.

Az Útinform tájékoztatása szerint nyolc kilométeres a torlódás.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.