A gyerekek jövője nem lehet politikai-stratégiai kérdés!

Aláírást gyűjtenek a civil szervezetek, hogy felszabadítsák a hazánknak járó brüsszeli forrásokat.

2023. 09. 27. 11:11
null
20230904 Kaposvár Iskola, tanév illusztráció a kaposvári Kodály Zoltán Általános Iskolából. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap Fotó: Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A gyerekek jelene és jövője szempontjából az uniós források biztosítása nem lehet politikai-stratégiai kérdés. Hiszünk a társadalmi összefogás építő erejében, a családokban, a köznevelésben, pedagógusainkban és a döntéshozók támogató ítéletében – fogalmazott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, miután aláírásgyűjtést indítottak annak érdekében, hogy a hazánknak járó forrásokat felszabadítsák, és így a pedagógusoknak ígért béremelés forrása elérhetővé váljon.

Az aláírásgyűjtés célja, hogy a nyilvánosság erejével felhívják a döntéshozók figyelmét az oktatás, a magyar fiatalság jövőjének fontosságára.

Az aláírásgyűjtésre hét, családi szemléletformálást végző civil szervezet fogott össze: a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány mellett a Fiatal Családosok Klubja, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Férfiak Klubja, az Egyszülős Központ, a Magyar Női Unió Egyesület és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége is részt vesz az akcióban. 

Az aláírásgyűjtés angol nevű weboldalon (www.forhungarianeducation.com) érhető el: aláírókat nemcsak Magyarországról várnak, hanem mindazoknak a támogatására számítanak, akik a magyar gyerekek és fiatalok jövőjét fontosnak tartják.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.