Apokaliptikus robbanás az üzbég fővárosban, Szoboszlai bődületes gólja, Leopárd harckocsik Münchenben – ezek voltak a hét legjobb videói

Heti videós összeállításunkban megtekinthetők a világszerte megsokasodó terrortámadásokról készült felvételek, valamint videón a Taskentben történt óriási robbanás is. Az összeállításban megnézhetik Szoboszlai Dominik bődületes, Leicester City ellen szerzett találatát is.

2023. 09. 30. 6:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy iszlám ünnepségen a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartományban pénteken – közölték helyi hatóságok és kormányzati tisztségviselők. A BBC információ szerint legkevesebb ötven ember halt meg.

Két ember halt meg Rotterdamban a két helyszínen, egy magánházban és az Erasmus Egyetemi Klinikán elkövetett lövöldözésben. A harci felszerelést viselő férfi két emberrel végzett, az indítékai egyelőre ismeretlenek.

Szerda éjjel egy 18 éves férfit lőttek agyon egy stockholmi elővárosban. Néhány órával később egy férfit öltek meg, egy másikat pedig megsebesítettek egy lövöldözésben a fővárostól délre fekvő Jordbróban. Az északi országban egyre inkább kicsúszik a gyeplő a hatóságok kezéből.

Óriási robbanás rázta meg Taskentet, Üzbegisztán fővárosát csütörtökön, egy ember meghalt, 162 pedig megsérült a taskenti repülőtér közelében.

Botrányos: parkokban, játszótereken fajtalankodnak a migránsok Európa-szerte. Elárasztották a nyugati és déli országokat az illegális bevándorlók, kulturálatlan viselkedésükkel felháborítják a helyieket.

Miközben a szerb határon kritikusak az állapotok, Szlovénia megerősítette az ellenőrzést a horvátországi átkelőnél. Szükség is van rá, hiszen az embercsempészek és a migránsok állandó veszélyben tartják a helyi lakosokat.

A Liverpool a Leicester elleni Angol Ligakupa-mérkőzésen is hátrányba került, de ahogy eddig az idényben mindig, szerdán is volt válasza. Cody Gakpo szerezte a Vörösök egyenlítő találatát, majd néhány perccel a becserélése után is gólt lőtt.

Miközben a társak izzadtak a súlyok alatt, Szoboszlai Dominik és látványos lábteniszcsatát vívott egymással a Liverpool edzőtermében.

A legjobb eszközökkel biztosítjuk a magyar emberek békéjét – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett bejegyzésében abból az alkalomból, hogy Münchenben járt a Krauss-Maffei Wegmann (KMW-) gyárban, ahol a Leopard harcjárműveket gyártják.

Borítókép: Hatalmas robbanás az üzbég fővárosban (Forrás: X/Azertac News Agency)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.