Szabadkán talált oroszlánkölyök, szakadó hó Európában, Blaha Lujza téri horrorvécé – ezek voltak a hét legjobb videói

Heti videós összeállításunkban megtekinthető, ahogy egy oroszlánkölyök bukkan fel egy Szabadkához közeli autóút mellől, valamint videón a svédországi hózápor is. Felvétel készült arról is, ahogy Esztergomnál szirénázó jármű siet a robbantás helyszínére.

2023. 09. 23. 6:19
Lion,Cub,Resting,On,Mom
91045121 Fotó: Keith Jenkinson Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Svédország északi részén, úgy tűnik, már elkezdődött a tél.

Sallai Roland jócskán kivette a részét a Frankfurt Európa-ligában játszott meccsén, az első gólt ő szerezte. A németek csak a 86. percben biztosították be a győzelmet az Olimpiakosz vendégeként.

Oroszlánkölyköt találtak egy Szabadka melletti autóúton. Az állat alultáplált és sovány, ezért nem sikerült a pontos életkorát meghatározni, de hat hónaposnál biztosan nem idősebb.

Felrobbantotta magát egy férfi Esztergomban, a robbanásban egy rendőr is meghalt. A nyomozó ügyészség azonnal megkezdte a vizsgálatot, Pintér Sándor belügyminiszter pedig a helyszínre érkezett.

Újabb drog- és prostituáltközpont jöhet létre a fővárosban közvécének álcázva.

A zöld-fehérek ghánai támadója a forduló egyik legszebb gólját lőtte, ám a ismét a Ferencváros látta kárát az UEFA bakijának.

Pankotai Lili TASZ-díjat kapott és kivándorolna. Az aktivista felmondta a kötelező balliberális mantrát: sem ő, sem családja, sem barátai nem tudják elképzelni jövőjüket Magyarországon.

Nem állt meg a rendőröknek, ezért  felborult autójával egy tizennyolc éves fiatal. A balesetezőt a rendőrök ugyan kimentették a felborult autóból, de a bűnvádi eljárástól nem menekült.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.