Bóka János elárulta, mi a jövő évi magyar EU-elnökség célja

A miniszter civil szervezetek képviselőivel is találkozott.

Forrás: MTI2023. 09. 22. 18:44
Forrás: Facebook/Bóka János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövő évi magyar EU-elnökség célja a magyar és az európai embereket valóban foglalkoztató kérdésekre választ adni írta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter a Facebook-oldalán, miután civil szervezetek képviselőivel találkozott.

A tárcavezető kiemelte, az esemény célja az volt, hogy bemutassák a jövő évi EU-elnökség előkészületeit és szakpolitikai prioritásait.

Ahogy 2011-ben, úgy jövőre is az a magyar elnökség célja, hogy az elnökségi program a magyar és európai embereket valóban foglalkoztató kérdésekre adjon válaszokat –  olvasható a bejegyzésben.

A találkozóra az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának és az Európai Bizottság magyarországi képviseletének együttműködésében került sor Kovács Zoltán kormánybiztos és Zalai Csaba helyettes államtitkár részvételével az Európa Pontban.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Facebook/Bóka János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.