„Csak a prostituáltaknak és a dílernek fizetett” – Kipakolt a gyömrői polgármester volt barátnője

Kitálalt Gyenes Levente egyik korábbi hölgyismerőse, aki többek között kétes eredetű pénzekkel és drogfogyasztással hozta összefüggésbe a gyömrői polgármestert – tette közzé Facebook-oldalán a Mi Hazánk helyi szervezete. A városvezető múltja eddig sem volt mentes a botrányoktól, évekkel ezelőtt pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel, tavaly pedig költségvetési csalással gyanúsította meg őt az adóhatóság.

2023. 09. 11. 14:59
null
Borítókép: Gyenes Levente (Forrás: Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kendőzetlen őszinteséggel írt Gyenes Levente viselt dolgairól egy hölgy, aki évekig élt a gyanúsított polgármesterrel. Egy korábbi posztunk alatt támadta be őt és egy másik hölgyet egy álprofil, aki a hozzászólásában azt írja: sokmilliós autók, mesés utazások, havi készpénzjuttatások, gondolom, anno nem zavarta Önöket, amiket tőle kaptak. Akkor ő volt a szent és az isten, amíg belőle éltek, pedig, gondolom, mindent tudtak róla” – olvasható a Mi Hazánk Gyömrő Facebook-oldalán, ahol arra is felhívták a figyelmet, hogy ezt a sértegetést már nem hagyta szó nélkül Gyenes egyik korábbi hölgyismerőse. 

A nő – ahogy a Facebook-oldalon is írták – kábítószer-fogyasztásról, prostituáltakról és kétes eredetű pénzekről írt kommentjében:

„Először is mindkettőnk nevében kikérem az alaptalan ítélkezést és vádaskodást, mert sem nem ismer, sem nem tudja, ki voltam és ki vagyok… Továbbá engem nem zavart, hogy mennyi van neki, az inkább, hogy miből és hogy mire költötte és mellette ebből nekünk semmi nem jutott, csak a hazugság… Milyen készpénzjuttatások? Én úgy tudom csak a k…rváknak meg a dílernek fizetett” – állította a polgármester egykori hölgyismerőse.

Az, hogy Gyenes nem mindig élt konzervatív életet, régóta köztudott, hiszen évekkel ezelőtt pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel.  

Persze fontos megjegyezni, hogy a polgármester mindig is határozottan visszautasította, hogy valaha is fogyasztott volna kábítószert, illetve hogy prostituáltak szolgáltatását vette volna igénybe.

Adócsalás, bűnszervezetben

A közelmúltban a visszavonulását is bejelentő Gyenesnek a magánéleti botrányok mellett a hatóság eljárása miatt is fájhat a feje: a településvezető és több társa ügyében ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz. 

Az ellenzéki polgármestert még tavaly szeptemberben vették őrizetbe, majd öt társával együtt le is tartóztatta a bíróság.

 A NAV az elfogásokkor több helyszínre is kiszállt, a gyanúsítottaknál pedig nagy mennyiségű készpénzt, értékes karórákat és aranytömböket is lefoglaltak. Gyenes jelenleg bűnügyi felügyeletben van. A polgármester ártatlannak vallja magát és állítja, semmilyen bűncselekményt nem követett el.

Borítókép forrása: Gyenes Levente hivatalos közösségi oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.