Döbbenetesen megnőtt az embercsempészet Nógrádban, migránsok miatt figyelmeztet a polgármester

„Ha szükséges, ha fenyegetve érzi bárki magát, hívják a segélyhívót” – kérte Székely József.

Forrás: Diosjeno.hu2023. 09. 11. 14:55
migránsok
20221104 szerbia migransok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az elmúlt napokban tapasztalhattuk, hogy döbbenetesen megnőtt az embercsempész tevékenység a régiónkban. Migrációs főútvonallá változott a Börzsöny, így községünk is” – írja Diósjenő polgármestere. Székely József hozzáfűzte, 

„ismeretlen rendszámú, fiatal férfiakkal tömött furgonok és kisbuszok söpörnek végig nagy sebességgel, jellemzően az éjszakai órákban a községen.”

Írt arról is, hogy hátizsákos, népes csoportokkal lehet találkozni az erdőben, és az, amit korábban a híradókban láttak a déli határról, most élőben zajlik a szemünk előtt.

Emiatt a polgármester arra kérte a diósjenőieket, hogy vigyázzanak magukra. 

„Fokozott elővigyázatosságot kérek mindenkitől. Senki ne próbálja saját szakállára megállítani vagy feltartóztatni a járműveket vagy csoportokat. Ha szükséges, ha fenyegetve érzi bárki magát, hívják a segélyhívót” – összegzett Székely József.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.