Égésgyorsítóval gyújtott tüzet, majd elszaladt

Egy fiatal férfi letartóztatását kezdeményezik a nyomozók, aki felgyújtotta egy lakóház hálószobájának ágyát Ercsiben.

Forrás: police.hu2023. 09. 20. 9:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 24 éves férfi letartóztatását kezdeményezik a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói, aki felgyújtotta egy lakóház hálószobájának ágyát Ercsiben. A Police.hu tájékoztatása szerint a férfi a kaput berúgva behatolt Ercsi egyik lakóingatlanának udvarára, majd fenyegetően hangoztatta, hogy felgyújtja a házat. Ezt követően bement az utcafronti lakrészben található hálószobába és égésgyorsítóval begyújtotta az ott lévő ágyat. 

A tüzet később megkísérelte eloltani, de miután ez nem sikerült, elszaladt. 

A rendőrök rövid időn belül elfogták a bujkáló elkövetőt, akit előállítottak a rendőrségre, és őrizetbe vétele mellett közveszélyokozás bűntett gyanúja miatt kihallgattak. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Borítókép forrása: Police.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.