Erre számíthat, ha most útnak indul

Több autópályán is lezárások lesznek

2023. 09. 07. 6:15
Forrás: Facebook/MKIF Zrt. - Az ország útja
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincsenek csütörtök reggel komolyabb fennakadások az utakon, a gyorsforgalmi és főút hálózatot érintő, a közlekedést jelentősen befolyásoló baleset nincsen – derül ki az Útinform reggeli jelentéséből. 

Közölték, az M3-as autópályán, a Hajdúnánási szakaszon, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 186-os és a 188-as kilométer között, Budapest felé vezető oldalon pedig a 188-as és a 186-os kilométer között, portáltáblát emelnek be. Emiatt csütörtökön reggel nyolc órától 19 óráig, mindkét irányban csak egy sáv lesz járható, de alkalmanként öt-tíz percre a forgalmat is leállítják.
 

Az M6-os autópályán a Budapest felé vezető oldalon, folytatják a felújítási munkákat a 76-os és a 72-es kilométer között, ahol a külső és a leálló sávot is lezárják. A munkavégzés kapcsán a kollektor ágat és az M8-as autópálya csomópont le és felhajtó ágát is lezárják. 

A kerülőút az M6-os autópályán a 83-as kilométernél, a Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül, illetve a 71-es kilométernél a Dunaújváros-centrum csomópont felé lett kijelölve.

Az M43-as autópályán a Csanádpalota határ felé vezető oldalon, a Szeged-Felsőváros/Hódmezővásárhely csomópont közelében, a 13-as és a 14-es kilométer között aszfaltoznak, a külső sávot lezárták.
Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!


Borítókép: Az ország útja (Forrás: Facebook/MKIF Zrt.)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.