Féltékenységből felgyújtotta élettársát egy nő, most letartóztatták

A sértett férfi befogadta volt feleségét, emiatt haragudott meg az asszony.

2023. 09. 19. 13:15
öngyújtó, tűz Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztatott a Nyíregyházi Járásbíróság egy nőt, aki a gyanú szerint féltékenységből felgyújtotta élettársát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kistelepülésen. A törvényszék közlése szerint a nő és párja két éve élettársak, ám múlt pénteken összevitatkoztak, miután a férfi közölte a nővel, hogy befogadja volt feleségét, mert annak nincs hol laknia.

A nőnek nem tetszett a dolog és közölte párjával, hogy a volt feleségét baltával fogja várni. A vita ellenére a férfi másnap befogadta volt feleségét a lakóház hátsó részébe, a nyári konyhába. 

Az esti órákban, miközben a férfi a szobában fekve tévét nézett, párja magához vett egy benzines kannát és annak tartalmát a férfire és az ágyneműre locsolta, majd meggyújtotta.

Ezután a nyári konyhához ment, az ajtaját és a szúnyoghálót szintén lelocsolta benzinnel, majd meggyújtotta. A tájékoztatás szerint az épületet mindkét sértett időben el tudta hagyni, így senki nem sérült meg.

A bíróság a különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban rendelte el a nő letartóztatását. A nyomozás jelenleg is tart.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.