Feltűnési viszketegségben szenved az öltöztető, Kern Andráshoz hasonlította magát

Amiatt siránkozott az influenszer, hogy ismert emberként neki jobban oda kell figyelnie a szabályok betartására.

Forrás: Origo2023. 09. 12. 14:11
null
Fotó: Polgári Lilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kern András Kossuth-díjas színművészhez hasonlította magát Kajdi Csaba öltöztető, influenszer – számolt be az Origó. Az influenszer Kern András tilosba parkolása kapcsán érzett megszólalási kényszert, kifejezve hogy az ismert emberektől a társadalom elvárja a példamutatást. Kajdi szerint ez egyfelől jogos a kiakadás Kern cselekedete miatt, másfelől viszont sajnálkozott, mondván hogy az ismert emberek is halandók, ezért nem hajthatnak gyorsan, nem telefonálhatnak vezetés közben vagy éppen nem fogyaszthatnak alkoholt, ha kormány mögé ülnek, azaz ők nem lehetnek „átlagemberek”. Kajdi azzal keltett mostanság feltűnést, hogy Lakatos Márk stylist kollégájával időnként összevesznek, de emellett ripacskodással és bohóckodással szokta felhívni magára a figyelmet.

Ahogy a Mandiner arról beszámolt, Kern András néhány nappal ezelőtt az egyik Margit körúti pékség elé parkolt szabálytalanul, a zebrán hajtva fel a járdára. Kern a tilosban parkolását követően flegmán nyilvánult meg, amikor azt mondta, hogy ő ezt nem tartja nagy ügynek, mert senkit nem akadályozott, egyáltalán nem kellett kerülgetni.

Borítókép forrása: Indirekt.hu

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.