időjárás 1°C Taksony 2023. november 29.
logo

Fidesz: Nem kér az ország Gyurcsány Ferenc hazafiasságából

Magyar Nemzet
2023.09.27. 12:21 2023.09.27. 12:23
Fidesz: Nem kér az ország Gyurcsány Ferenc hazafiasságából

„Emlékszünk, hogyan vigyázott: lovasroham, gumilövedék. Ebből nem kérünk!" – jelentette ki a Fidesz a közösségi oldalán írt bejegyzésében

A Gyurcsány-kormányok annyira vigyáztak a magyarokra, hogy elvették a 13. havi bérüket, a 13. havi nyugdíjat, a csőd szélére sodorták az országot, az összes családtámogatási formát elvették, és ha mindez nem tetszett, akkor még ki is lőtték a szemünket – emlékeztetett a parlament őszi ülésszakának első napján Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője az új szlogenre úgy reagált:

Emlékszünk, elnök úr, nem kérünk abból a hazából.

Ekkora politikai túlkínálatra még soha nem volt példa, amellyel a komolytalanságát és a kormányzóképesség hiányát mutatja a baloldal – mondta korábban lapunknak Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője. Egyedül Gyurcsány Ferencnek van válasza: uralni a baloldalt, és letolni mindenkit a pályáról – mutatott rá a szakértő. A Demokratikus Koalíció elnöke a hétfői beszédében azt ismételgette, hogy az országnak Dobrev-kormányra van szüksége.

Dobrev-kormányt akar a baloldal

Gyurcsány leuralja a darabokra eső baloldalt, és a feleségét tolná előtérbe, ezzel szabadulna a Gyurcsány-korszak bélyegétől.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.