Gázpisztollyal lövöldözött egy fiatal a XIII. kerületben

Részeg volt.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 09. 04. 15:25
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gáz- és riasztópisztollyal lőtt az utcán egy férfi a XIII. kerületben – adta hírül a police.hu. Nem sérült meg senki, a feltételezett elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, elszámoltatása jelenleg is tart.

Budapest XIII. kerületében, a Katona József utcán, két parkoló autó között a föld felé adott le egy lövést egy férfi hétfő délután egy óra körül. Senki sem sérült meg, a 23 éves fiatalt a kerületi rendőrkapitányság járőrei a helyszínen elfogták, a gázpisztolyt megtalálták nála. 

A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.