Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

György László: A cél, hogy a gyermekek megismerjék a világot

Jelentős támogatást kaptak a miskolci diákok.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 09. 05. 15:16
GYÖRGY László
Miskolc, 2023. szeptember 5. György László, a Tanítsunk Magyarországért! program koordinációjáért felelõs kormánybiztos a környékbeli mentorált gyermekeknek szervezett élménynapon a Miskolci Egyetemen 2023. szeptember 5-én. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyetemista mentorok munkájára és mobilitásra is szükség van ahhoz, hogy a gyermekek megismerjék a világot – mondta a Tanítsunk Magyarországért! program koordinációjáért felelős kormánybiztos kedden a Miskolci Egyetemen a környékbeli mentorált gyermekeknek szervezett élménynapon.

GYÖRGY László
Fotó: Vajda János

György László, aki két elektromos kisbuszt adott át, elmondta: a környékbeli településeken élő gyermekeknek nehézséget okoz, hogy eljussanak Miskolcra, Budapestre vagy az ország más részeibe, ezért kisbuszokat kértek a kormánytól.

A Tanítsunk Magyarországért! program 13 elektromos Mercedes kisbuszt kapott, a járművek 273 millió forintba kerültek – közölte a kormánybiztos.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.